Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Gevavi S1 werkschoenen

De Gevavi S1 werkschoenen zijn geschikt voor werkzaamheden in droge omstandigheden. Tijdens bepaalde werkzaamheden kan het noodzakelijk of zelfs verplicht zijn om werkschoenen met een bepaalde veiligheidsklasse te dragen. Met de werkschoenen van Gevavi zit u zeker goed! De werkschoenen van Gevavi voldoen aan de veiligheidsnormeringen die zijn gesteld door de EU. De S1 werkschoenen hebben veiligheidsneus, zijn antistatisch en nemen energie op in de hak. De zool van deze werkschoenen biedt weerstand tegen koolwaterstoffen, zoals brandstoffen, smeerolie, terpentine, etc. Gevavi is al meer dan 80 jaar een gevestigde naam op het gebied van veiligheidsschoeisel. Gevavi heeft als doel om mensen van duurzaam, maar vooral veilig schoeisel te voorzien.
9,3
1 - 3 van 3 resultaten

1 - 3 van 3 resultaten
10

" Personeel denkt mee in oplossingen (ook voor resellers). Levering en kwaliteit zoals afgesproken. "

Tom 25 May 2021

S1P werkschoenen

In het S1 werkschoenen assortiment van Gevavi vindt u ook S1P werkschoenen. Dit zijn werkschoenen die net zoals de S1 schoenen een veiligheidsneus hebben, maar daarnaast ook beschikken over een veiligheidszool. Dit maakt de schoenen erg geschikt voor droge plekken waar scherpe voorwerpen op de grond liggen. Gevavi houdt de trends in de gaten en voert deze ook zeker door in hun collecties. Gevavi is ooit gestart met de productie van traditionele Hollandse klompen, maar Gevavi is al lange tijd veel meer dan dat. De goede, oude Gevavi werkschoenen hebben zich in de loop der jaren ontwikkeld tot geavanceerde sneaker-werkschoenen. De werkschoenen van Gevavi bieden een oplossing voor alle mogelijke situaties!

Werkschoenen online bestellen

De Gevavi S1 werkschoenen kunnen makkelijk en snel besteld worden op onze website. De werkschoenen en veiligheidsschoenen van Gevavi worden gemaakt vanuit de overtuiging dat goede schoenen de basis zijn voor veilig en comfortabel werken. Met de werkschoenen van Gevavi zit u sowieso goed, ook in ruige omstandigheden! Gevavi heeft werkschoenen in hoge en lage modellen en deze schoenen zijn geschikt voor zowel dames als heren. De werkschoenen kunnen al besteld worden vanaf één paar. Wanneer u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. U kunt ons eenvoudig bereiken via de chat, mail of telefoon. We helpen u graag verder!