Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Gevavi S3 werkschoenen

Gevavi S3 werkschoenen

Gevavi S3 werkschoenen helpen u om veilig en comfortabel te kunnen werken. De Gevavi S3 werkschoenen zijn een combinatie van S1P en S2 werkschoenen. De S3 werkschoenen zijn waterbestendig en hebben een veiligheidsneus en -zool. Deze schoenen worden het meest gebruikt en besteld. Dat komt doordat ze voor bijna alle werkomstandigheden geschikt zijn. u hoeft zich geen zorgen te maken als u uw voet stoot of in iets scherps stapt, want uw voeten worden beschermd. Bij Gevaviwereld vindt u een ruim assortiment aan Gevavi S3 werkschoenen. U heeft bij ons de keuze uit vele verschillende modellen en kleuren. De werkschoenen zijn beschikbaar vanaf schoenmaat 36 tot en met 50. Hierdoor zijn de schoenen zowel geschikt voor dames als heren.

Gevavi werkschoenen

Al meer dan 75 jaar is Gevavi een gevestigde naam op het gebied van werkschoenen. De werkschoenen en veiligheidsschoenen van Gevavi worden gemaakt vanuit de overtuiging dat goede schoenen de basis zijn voor veilig en comfortabel werken. Het bedrijf is ooit begonnen met de productie van traditionele Hollandse klompen, maar Gevavi is al lange tijd meer dan dat. De goede, oude Gevavi-werkschoenen hebben zich in de loop der jaren ontwikkeld tot geavanceerde sneakerwerkschoenen. De schoenen van Gevavi bieden een oplossing voor alle mogelijke situaties van de professionele bouw tot aan privégebruik.

S3 veiligheidsschoenen bestellen

Bij Gevaviwereld bestelt u makkelijk en snel de S3 veiligheidsschoenen. U kunt bij ons de werkschoenen al bestellen vanaf 1 paar. Tijdens bepaalde werkzaamheden kan het noodzakelijk of zelfs verplicht zijn om werkschoenen met een bepaalde veiligheidsklasse te dragen. Met de werkschoenen van Gevavi weet u zeker dat u goed zit! Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zijn eenvoudig te bereiken via de chat, mail of telefoon en we helpen u graag verder.