Gratis verzending *
Sample op zicht
Goede communicatie
25+ jaar ervaring
Gratis digitaal drukvoorbeeld

Filters

Kies een kleur
Prijs
Een ogenblik geduld a.u.b. De producten worden geladen.

Gevavi S3 werkschoenen

De Gevavi S3 werkschoenen helpen u om veilig en comfortabel te kunnen werken. De S3 werkschoenen zijn werkschoenen die voldoen aan de veiligheidseisen die binnen de Europese norm voor veiligheidsschoenen niveau S3 gesteld worden. Ten eerste zijn de S3 werkschoenen voorzien van een beschermneus. Deze neus kan gemaakt zijn van staal, composiet of kunststof. De beschermneus biedt bescherming tegen voorwerpen die vallen en moet tenminste een resistentie bieden van 200 joule. Daarnaast beschikken de S3 werkschoenen over een schokdemping in de hak, zijn ze antistatisch en moet de hiel afgesloten zijn. De S3 werkschoenen hebben een verhoogde weerstand tegen het binnendringen van water. Hierdoor zijn deze werkschoenen ideaal om te gebruiken wanneer u in de buitenlucht werkt.
9,3
Moeite met kiezen?Wij helpen u graag aan het perfecte product! Start een chat +31 (0) 85 773 18 37
1 - 15 van 15 resultaten
Gratis digitale logo service

Is uw logo geen vector bestand zoals een .eps of .ai bestand? Geen zorgen! Gebruik onze gratis digitale logo service!

Meer informatie

1 - 15 van 15 resultaten
10

" Personeel denkt mee in oplossingen (ook voor resellers). Levering en kwaliteit zoals afgesproken. "

Tom 25 May 2021

Werkschoenen met tussenzool

De S3 werkschoenen moeten ook voorzien zijn van een ondoordringbare kevlar of stalen tussenzool. Tot slot beschikken de Gevavi S3 werkschoenen over een antislipprofiel. Wanneer u in de bouw werkt, moeten uw werkschoenen ten minste aan de S3 norm voldoen. De S3 werkschoenen zijn geschikt voor droge en natte werkzaamheden. Hierdoor zijn de schoenen uitstekend geschikt om te werken in de buitenlucht. Andere sectoren waarvoor de S3 werkschoenen goed geschikt zijn, zijn de logistiek, agrarische sector, horeca, voedselindustrie, metaalindustrie en de zware industrie. Met de werkschoenen van Gevavi weet u zeker dat u goed zit.

Gevavi werkschoenen bestellen

De Gevavi S3 werkschoenen kunnen makkelijk en snel online besteld worden vanaf één paar. Gevavi is al meer dan 80 jaar een gevestigde naam op het gebied van werkschoenen. Gevavi maakt de werkschoenen vanuit de overtuiging dat goede schoenen de basis zijn voor veilig en comfortabel werken. De oude werkschoenen van Gevavi hebben zich in de loop der jaren ontwikkeld tot geavanceerde sneaker-werkschoenen. U heeft bij ons de keuze uit vele verschillende modellen en kleuren. De werkschoenen zijn beschikbaar vanaf schoenmaat 36 tot en met 50. Als u nog vragen of specifieke wensen heeft, kunt u altijd contact opnemen met een van onze medewerkers.